Резултати
еНаука >
Резултати >
Influence of Use of Glyceride Coating Materials on Proteolysis in Trapist Cheese
Назив: | Influence of Use of Glyceride Coating Materials on Proteolysis in Trapist Cheese | Аутори: | Carić, Marijana ; Kulić, Ljiljana; Gavarić, Dragoljub; Milanović, Spasenija ; Vrbaški, Ž.; Vranac, K. | Година: | 1986 | Публикација: | Proceedings of XXII International Dairy Congress, The Hague. | Издавач: | Springer, Dordrecht | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-90-277-2330-7 Претражи идентификатор | Колација: | str. 66-68 | DOI: | 10.1007/978-94-009-3733-8_53 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/906521 | URL: | https://link.springer.com/chapter/10.1007/978-94-009-3733-8_53 | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz KNR-a) Carić, Marijana | Напомена о доступности: | Пуни текст није јавно доступан | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.