Резултати

еНаука >  Резултати >  Influence of Use of Glyceride Coating Materials on Proteolysis in Trapist Cheese
Назив: Influence of Use of Glyceride Coating Materials on Proteolysis in Trapist Cheese
Аутори: Carić, Marijana  ; Kulić, Ljiljana; Gavarić, Dragoljub; Milanović, Spasenija ; Vrbaški, Ž.; Vranac, K.
Година: 1986
Публикација: Proceedings of XXII International Dairy Congress, The Hague.
Издавач: Springer, Dordrecht
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-90-277-2330-7 Претражи идентификатор
Колација: str. 66-68
DOI: 10.1007/978-94-009-3733-8_53
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/906521
URL: https://link.springer.com/chapter/10.1007/978-94-009-3733-8_53
Извор метаподатака: (Preuzeto iz KNR-a) Carić, Marijana
Напомена о доступности: Пуни текст није јавно доступан
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.