Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Influence of Use of Glyceride Coating Materials on Proteolysis in Trapist Cheese
Naziv: Influence of Use of Glyceride Coating Materials on Proteolysis in Trapist Cheese
Autori: Carić, Marijana  ; Kulić, Ljiljana; Gavarić, Dragoljub; Milanović, Spasenija ; Vrbaški, Ž.; Vranac, K.
Godina: 1986
Publikacija: Proceedings of XXII International Dairy Congress, The Hague.
Izdavač: Springer, Dordrecht
Tip rezultata: Konferencijski rad
ISBN: 978-90-277-2330-7 Pretraži identifikator
Kolacija: str. 66-68
DOI: 10.1007/978-94-009-3733-8_53
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/906521
URL: https://link.springer.com/chapter/10.1007/978-94-009-3733-8_53
Izvor metapodataka: (Preuzeto iz KNR-a) Carić, Marijana
Napomena o dostupnosti: Пуни текст није јавно доступан
M-kategorija: 
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.

Alt metrika
Dimensions

Pronađi DOI

Unpaywall

Google ScholarTM

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.