Rezultati
eNauka >
Rezultati >
Uticaj selena organskog i neorganskog porekla i različite količine vitamina E na proizvodne rezultate i kvalitet mesa brojlera
Naziv: | Uticaj selena organskog i neorganskog porekla i različite količine vitamina E na proizvodne rezultate i kvalitet mesa brojlera | Autori: | Marković, Radmila ![]() ![]() |
Ostala autorstva: | Baltić, Milan Ž. ![]() ![]() ![]() ![]() |
Godina: | 2007 | Izdavač: | Beograd : [R. Marković] | Tip rezultata: | Doktorska disertacija | Kolacija: | str. VII, 125 listova | VBS COBISS: | 33331215 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/909644 | M-kategorija: | 70M70 - Odbranjena doktorska disertacija |
Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.