Резултати

еНаука >  Резултати >  Uticaj selena organskog i neorganskog porekla i različite količine vitamina E na proizvodne rezultate i kvalitet mesa brojlera
Назив: Uticaj selena organskog i neorganskog porekla i različite količine vitamina E na proizvodne rezultate i kvalitet mesa brojlera
Аутори: Marković, Radmila  
Остала ауторства: Baltić, Milan Ž. ; Jovanović, Ivan B.  ; Jokić, Živan ; Šefer, Dragan
Година: 2007
Издавач: Beograd : [R. Marković]
Тип резултата: Докторска дисертација
Колација: str. VII, 125 listova
VBS COBISS: 33331215
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/909644
М-категорија: 
70M70 - Одбрањена докторска дисертација

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.