Резултати
еНаука >
Резултати >
Uticaj selena organskog i neorganskog porekla i različite količine vitamina E na proizvodne rezultate i kvalitet mesa brojlera
Назив: | Uticaj selena organskog i neorganskog porekla i različite količine vitamina E na proizvodne rezultate i kvalitet mesa brojlera | Аутори: | Marković, Radmila | Остала ауторства: | Baltić, Milan Ž. ; Jovanović, Ivan B. ; Jokić, Živan ; Šefer, Dragan | Година: | 2007 | Издавач: | Beograd : [R. Marković] | Тип резултата: | Докторска дисертација | Колација: | str. VII, 125 listova | VBS COBISS: | 33331215 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/909644 | М-категорија: | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.