Резултати

еНаука >  Резултати >  Manufacture of Low-Na White Soft Brined Cheese: Effect of NaCl Substitution with a Combination of Na-K Salts on Proximate Composition, Mineral Content, Microstructure, and Sensory Acceptance
Назив: Manufacture of Low-Na White Soft Brined Cheese: Effect of NaCl Substitution with a Combination of Na-K Salts on Proximate Composition, Mineral Content, Microstructure, and Sensory Acceptance
Аутори: Kurćubić, Vladimir S.  ; Lević, Steva  ; Pavlović, Vlada; Mihailović, Ružica; Nikolić, Aleksandra  ; Lukić, Mirjana  ; Jovanović, Jelena  ; Danilović, Bojana  ; Milinković, Mira  ; Oz, Fatih;
Година: 2024
Публикација: Foods
ISSN: 2304-8158 Foods Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 13 br. 9 str. 1381-1381
DOI: 10.3390/foods13091381
WoS-ID: 001220497600001
Scopus-ID: 2-s2.0-85192702936
PMID: 38731752
PMCID: PMC11083042
URI: https://unilib.phaidrabg.rs/o:5202
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/917755
https://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/7159
Пројекат: Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200088 (Univerzitet u Kragujevcu, Agronomski fakultet, Čačak)
info:eu-repo/grantAgreement/MESTD/inst-2020/200116/RS//  
Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200011 (Institut za zemljište, Beograd)
Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200133 (Univerzitet u Nišu, Tehnološki fakultet, Leskovac)
Извор метаподатака: (Preuzeto iz CrossRef-a) Milinković, Mira
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

3
SCOPUSTM
3
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.