Резултати

еНаука >  Резултати >  Manufacture of Low-Na White Soft Brined Cheese: Effect of NaCl Substitution with a Combination of Na-K Salts on Proximate Composition, Mineral Content, Microstructure, and Sensory Acceptance
Назив: Manufacture of Low-Na White Soft Brined Cheese: Effect of NaCl Substitution with a Combination of Na-K Salts on Proximate Composition, Mineral Content, Microstructure, and Sensory Acceptance
Аутори: Kurćubić, Vladimir S.  ; Lević, Steva  ; Pavlović, Vlada; Mihailović, Ružica; Nikolić, Aleksandra  ; Lukić, Mirjana; Jovanović, Jelena  ; Danilović, Bojana  ; Milinković, Mira  ; Oz, Fatih;
Година: 2024
Публикација: Foods
ISSN: 2304-8158 Foods Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 13 br. 9 str. 1381-1381
DOI: 10.3390/foods13091381
WoS-ID: 001220497600001
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/917755
Извор метаподатака: (Preuzeto iz CrossRef-a) Milinković, Mira
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.