Резултати
еНаука >
Резултати >
Manufacture of Low-Na White Soft Brined Cheese: Effect of NaCl Substitution with a Combination of Na-K Salts on Proximate Composition, Mineral Content, Microstructure, and Sensory Acceptance
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Manufacture of Low-Na White Soft Brined Cheese: Effect of NaCl Substitution with a Combination of Na-K Salts on Proximate Composition, Mineral Content, Microstructure, and Sensory Acceptance | Аутори: | Kurćubić, Vladimir S. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2024 | Публикација: | Foods | ISSN: | 2304-8158![]() ![]() |
Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 13 br. 9 str. 1381-1381 | DOI: | 10.3390/foods13091381 | WoS-ID: | 001220497600001 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/917755 | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz CrossRef-a) Milinković, Mira | М-категорија: | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.