Назив: | Manufacture of Low-Na White Soft Brined Cheese: Effect of NaCl Substitution with a Combination of Na-K Salts on Proximate Composition, Mineral Content, Microstructure, and Sensory Acceptance |
Аутори: | Kurćubić, Vladimir S. ; Lević, Steva ; Pavlović, Vlada; Mihailović, Ružica; Nikolić, Aleksandra ; Lukić, Mirjana ; Jovanović, Jelena ; Danilović, Bojana ; Milinković, Mira ; Oz, Fatih;
|
Година: | 2024 |
Публикација: | Foods |
ISSN: | 2304-8158 Foods Претражи идентификатор |
Тип резултата: | Научни чланак |
Колација: | vol. 13 br. 9 str. 1381-1381 |
DOI: | 10.3390/foods13091381 |
WoS-ID: | 001220497600001 |
Scopus-ID: | 2-s2.0-85192702936 |
PMID: | 38731752 |
PMCID: | PMC11083042 |
URI: | https://unilib.phaidrabg.rs/o:5202 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/917755 https://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/7159 |
Пројекат: | Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200088 (Univerzitet u Kragujevcu, Agronomski fakultet, Čačak) info:eu-repo/grantAgreement/MESTD/inst-2020/200116/RS// Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200011 (Institut za zemljište, Beograd) Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200133 (Univerzitet u Nišu, Tehnološki fakultet, Leskovac) |
Извор метаподатака: | (Preuzeto iz CrossRef-a) Milinković, Mira |
М-категорија: | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |