Резултати
еНаука >
Резултати >
Impact of plum pomace addition on anthocyanin content and colour of plum spread

Назив: | Impact of plum pomace addition on anthocyanin content and colour of plum spread | Аутори: | Bajić, Aleksandra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2023 | Публикација: | Book of Abstracts / Biochemical Engineering & Biotechnology For Young Scientists, Belgrade, December 7-8 | Издавач: | Belgrade : Faculty of Technology and Metallurgy | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7401-389-2![]() ![]() |
Колација: | str. 73-73 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/917848 | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz KNR-a) Kovač, Renata | Напомена о доступности: | Подаци и/или пуни текст су непотпуни | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.