Резултати

еНаука >  Резултати >  Using essential oils to reduce Yersinia enterocolitica in minced meat and in biofilms
Назив: Using essential oils to reduce Yersinia enterocolitica in minced meat and in biofilms
Аутори: Vidaković Knežević, Suzana  ; Knežević, Slobodan  ; Vranešević, Jelena  ; Milanov, Dubravka  ; Ružić, Zoran  ; Karabasil, Nedjeljko  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  
Година: 2024
Публикација: Foods
ISSN: 2304-8158 Foods Претражи идентификатор
Издавач: MDPI
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 13 br. 5 str. 806-806
DOI: 10.3390/foods13050806
WoS-ID: 001183315500001
Scopus-ID: 2-s2.0-85187437524
PMID: 38472919
PMCID: PMC10931311
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/918466
https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/3875
Пројекат: Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200031 (Naučni institut za veterinarstvo 'Novi Sad', Novi Sad)
Provincial Secretariat for Higher Education and Scientific Research, Republic of Serbia, Autonomous Province of Vojvodina (No. 142-451-3498/2023-01/01)
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Creative Commons лиценца