Назив: | Using essential oils to reduce Yersinia enterocolitica in minced meat and in biofilms |
Аутори: | Vidaković Knežević, Suzana ; Knežević, Slobodan ; Vranešević, Jelena ; Milanov, Dubravka ; Ružić, Zoran ; Karabasil, Nedjeljko ; Kocić-Tanackov, Sunčica ![](/image/organisations_icon_ico.png) |
Година: | 2024 |
Публикација: | Foods |
ISSN: | 2304-8158 Foods Претражи идентификатор |
Издавач: | MDPI |
Тип резултата: | Научни чланак |
Колација: | vol. 13 br. 5 str. 806-806 |
DOI: | 10.3390/foods13050806 |
WoS-ID: | 001183315500001 |
Scopus-ID: | 2-s2.0-85187437524 |
PMID: | 38472919 |
PMCID: | PMC10931311 |
URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/918466 https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/3875 |
Пројекат: | Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200031 (Naučni institut za veterinarstvo 'Novi Sad', Novi Sad) Provincial Secretariat for Higher Education and Scientific Research, Republic of Serbia, Autonomous Province of Vojvodina (No. 142-451-3498/2023-01/01) |
М-категорија: | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |