Резултати
еНаука >
Резултати >
The effect of carboxymethylcellulose and different natural ingredients on the stability of double emulsions (water-in-oil-in-water)
Назив: | The effect of carboxymethylcellulose and different natural ingredients on the stability of double emulsions (water-in-oil-in-water) | Аутори: | Amira Aguenarous; Sreckovic, Nikola ; Mihailović, Vladimir | Година: | 2023 | Публикација: | Serbian Biochemical Society Twelfth Conference, ,,Biochemistry in Biotechnologyˮ | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | ISBN 978-86-7220-140-6 (FOC) ИСБН није валидан Претражи идентификатор | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/920627 | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz ORCID-a) Srećković, Nikola | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.