Резултати

еНаука >  Резултати >  The effect of carboxymethylcellulose and different natural ingredients on the stability of double emulsions (water-in-oil-in-water)
Назив: The effect of carboxymethylcellulose and different natural ingredients on the stability of double emulsions (water-in-oil-in-water)
Аутори: Amira Aguenarous; Sreckovic, Nikola  ; Mihailović, Vladimir  
Година: 2023
Публикација: Serbian Biochemical Society Twelfth Conference, ,,Biochemistry in Biotechnologyˮ
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: ISBN 978-86-7220-140-6 (FOC) ИСБН није валидан Претражи идентификатор
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/920627
Извор метаподатака: (Preuzeto iz ORCID-a) Srećković, Nikola
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.