Резултати
еНаука >
Резултати >
The effect of carboxymethylcellulose and different natural ingredients on the stability of double emulsions (water-in-oil-in-water)
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | The effect of carboxymethylcellulose and different natural ingredients on the stability of double emulsions (water-in-oil-in-water) | Аутори: | Amira Aguenarous; Sreckovic, Nikola ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2023 | Публикација: | Serbian Biochemical Society Twelfth Conference, ,,Biochemistry in Biotechnologyˮ | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | ISBN 978-86-7220-140-6 (FOC)![]() ![]() |
URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/920627 | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz ORCID-a) Srećković, Nikola | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.