Резултати

еНаука >  Резултати >  Encapsulated horseradish (Armoracia rusticana L.) root juice: Physicochemical characterization and the effects of its addition on the oxidative stability and quality of mayonnaise
Назив: Encapsulated horseradish (Armoracia rusticana L.) root juice: Physicochemical characterization and the effects of its addition on the oxidative stability and quality of mayonnaise
Аутори: Marković, Jovana M.  ; Salević-Jelić, Ana S.  ; Milinčić, Danijel D.  ; Gašić, Uroš M.  ; Pavlović, Vladimir B.  ; Rabrenović, Biljana B.  ; Pešić, Mirjana B.  ; Lević, Steva M.  ; Nedović, Viktor A.  ; Mihajlović, Dragana M.  
Година: 2024
Публикација: Journal of Food Engineering
ISSN: 0260-8774 Journal of Food Engineering Претражи идентификатор
Издавач: Elsevier
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 381 str. 112189
DOI: 10.1016/j.jfoodeng.2024.112189
WoS-ID: 001258240400001
Scopus-ID: 2-s2.0-85195876594
URI: https://radar.ibiss.bg.ac.rs/handle/123456789/7291
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/923219
https://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/7177
URL: https://radar.ibiss.bg.ac.rs/handle/123456789/7291
Пројекат: info:eu-repo/grantAgreement/MESTD/inst-2020/200116/RS//  
Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200007 (Univerzitet u Beogradu, Institut za biološka istraživanja 'Siniša Stanković')
Извор метаподатака: (Preuzeto iz CrossRef-a) Marković, Jovana
Напомена о доступности: Пуни текст није јавно доступан
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

2
SCOPUSTM
2
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.