Резултати

еНаука >  Резултати >  Insights into oxidative protein modifications in shellfish allergens: Impact of GI digestion following thermal treatment
Назив: Insights into oxidative protein modifications in shellfish allergens: Impact of GI digestion following thermal treatment
Аутори: Đukić, Teodora  ; Khulal, Urmila; Smiljanić, Katarina  ; Vasović, Tamara; Aćimović, Jelena; Rajković, Andreja; Ćirković Veličković, Tanja  
Година: 2024
Публикација: VII Symposium of the Serbian Proteomics Association – SePA “Application of proteomics in biomedicine”, Belgrade, Serbia June 6th, 2024
Издавач: University of Belgrade – Faculty of Chemistry
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7220-129-1 Претражи идентификатор
Колација: str. 10-10
URI: http://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/6539
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/923869
Пројекат: Belgian Special Research Fund BOF StG No. 01N01718
Ghent University Global Campus (GUGC), Incheon, Republic of Korea
Serbian Academy of Sciences and Arts (grant number F-26)
FoodEnTwin-Twinning of research activities for the frontier research in the fields of food, nutrition and environmental omics
Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200168 (Univerzitet u Beogradu, Hemijski fakultet)
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.