Резултати

еНаука >  Резултати >  Dried Beetroots: Optimization of the Osmotic Dehydration Process and Storage Stability
Назив: Dried Beetroots: Optimization of the Osmotic Dehydration Process and Storage Stability
Аутори: Šuput, Danijela  ; Rakita, Slađana  ; Spasevski, Nedeljka  ; Tomičić, Ružica  ; Dragojlović, Danka  ; Popovic, Senka  ; Hromiš, Nevena  
Година: 2024
Публикација: Foods
ISSN: 2304-8158 Foods Претражи идентификатор
Издавач: Basel: MDPI
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 13 br. 10 str. Article number 1494
DOI: 10.3390/foods13101494
WoS-ID: 001232785400001
Scopus-ID: 2-s2.0-85194061385
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/923937
Пројекат: Provincial Secretariat for high education and scientific research activity, Autonomous Province of Vojvodina, Republic of Serbia
Извор метаподатака: (Preuzeto iz Nasi u WoS)
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.