Резултати
еНаука >
Резултати >
Polycyclic aromatic hydrocarbons as limiting parameters in traditional production of dry-cured meat products

Назив: | Polycyclic aromatic hydrocarbons as limiting parameters in traditional production of dry-cured meat products | Аутори: | Vranešević, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2024 | Публикација: | Food and Feed Research | ISSN: | 2217-5369![]() ![]() |
Издавач: | Novi Sad : Scientific Institute of Food Technology | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 51 br. 1 str. 109-118 | DOI: | 10.5937/ffr0-50237 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85199895376 | URI: | https://repo.niv.ns.ac.rs/xmlui/handle/123456789/858 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/925118 |
Извор метаподатака: | (Preuzeto iz CrossRef-a) Kartalović, Brankica | М-категорија: | 24M24 - Водећи национални часопис категорије M24 |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.