Резултати

еНаука >  Резултати >  Polycyclic aromatic hydrocarbons as limiting parameters in traditional production of dry-cured meat products
Назив: Polycyclic aromatic hydrocarbons as limiting parameters in traditional production of dry-cured meat products
Аутори: Vranešević, Jelena  ; Vidaković Knežević, Suzana  ; Kartalović, Brankica  ; Škaljac, Snežana  ; Plavša, Nada  ; Mastanjević, Krešimir; Novakov, Nikolina  
Година: 2024
Публикација: Food and Feed Research
ISSN: 2217-5369 Food and Feed Research Претражи идентификатор
Издавач: Novi Sad : Scientific Institute of Food Technology
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 51 br. 1 str. 109-118
DOI: 10.5937/ffr0-50237
Scopus-ID: 2-s2.0-85199895376
URI: https://repo.niv.ns.ac.rs/xmlui/handle/123456789/858
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/925118
Извор метаподатака: (Preuzeto iz CrossRef-a) Kartalović, Brankica
М-категорија: 
24M24 - Водећи национални часопис категорије M24

Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.