Резултати

еНаука >  Резултати >  Effect of different extraction methods on the content of trypsin inhibitors in common bean pods
Назив: Effect of different extraction methods on the content of trypsin inhibitors in common bean pods
Аутори: Sinkovič, Lovro; Hasanaklou, Hourieh Tavakoli; Pipan, Barbara; Meglič, Vladimir; Ilić, Aleksandra  ; Uhlarik, Ana  ; Sinjushin, Andrey  ; Ignjatov, Maja  ; Nagl, Nevena  
Година: 2024
Публикација: Book of Abstracts, 13th International Symposium on Agricultural Sciences “AgroReS 2024”, 27-30 May 2024, Trebinje, Bosnia and Herzegovina
Издавач: Banja Luka : University of Banja Luka, Faculty of Agriculture
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-99938-93-98-1 Претражи идентификатор
Колација: str. 90-90
URI: http://fiver.ifvcns.rs/handle/123456789/4740
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/926173
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Creative Commons лиценца