Резултати
еНаука >
Резултати >
Effect of different extraction methods on the content of trypsin inhibitors in common bean pods
Назив: | Effect of different extraction methods on the content of trypsin inhibitors in common bean pods | Аутори: | Sinkovič, Lovro; Hasanaklou, Hourieh Tavakoli; Pipan, Barbara; Meglič, Vladimir; Ilić, Aleksandra ; Uhlarik, Ana ; Sinjushin, Andrey ; Ignjatov, Maja ; Nagl, Nevena | Година: | 2024 | Публикација: | Book of Abstracts, 13th International Symposium on Agricultural Sciences “AgroReS 2024”, 27-30 May 2024, Trebinje, Bosnia and Herzegovina | Издавач: | Banja Luka : University of Banja Luka, Faculty of Agriculture | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-99938-93-98-1 Претражи идентификатор | Колација: | str. 90-90 | URI: | http://fiver.ifvcns.rs/handle/123456789/4740 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/926173 |
М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |