Резултати

еНаука >  Резултати >  Variability of seed protein content and gluten content in bread wheat
Назив: Variability of seed protein content and gluten content in bread wheat
Аутори: Knežević, Desimir  ; Grčak, Milosav; Grčak, Dragan; Matković Stojšin, Mirela  ; Ivanović, Tatjana; Menkovska, Mirjana; Zečević, Veselinka  
Година: 2024
Публикација: Book of proceedings : 6 th International Scientific Conference Modern Trends in Agricultural Production, Rural Development and Environmental Protection Vrnjačka Banja, Serbia June 27–28, 2024
Издавач: Beograd : The Balkans Scientific Center of the Russian Academy of Natural Sciences
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-6042-011-6 Претражи идентификатор
Колација: str. 79-87
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/926315
http://RIVeC.institut-palanka.rs/handle/123456789/923
Пројекат: Изучавање генетичке основе побољшања приноса и квалитета стрних жита у различитим еколошким условима
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.