Резултати
| Назив: | Variability of seed protein content and gluten content in bread wheat | Аутори: | Knežević, Desimir |
Година: | 2024 | Публикација: | Book of proceedings : 6 th International Scientific Conference Modern Trends in Agricultural Production, Rural Development and Environmental Protection Vrnjačka Banja, Serbia June 27–28, 2024 | Издавач: | Beograd : The Balkans Scientific Center of the Russian Academy of Natural Sciences | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-6042-011-6 Претражи идентификатор |
Колација: | str. 79-87 | URI: | https://RIVeC.institut-palanka.rs/handle/123456789/923 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/926315 http://RIVeC.institut-palanka.rs/handle/123456789/923 |
Пројекат: | Изучавање генетичке основе побољшања приноса и квалитета стрних жита у различитим еколошким условима | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.