Резултати

еНаука >  Резултати >  Preliminary study on sensory acceptance of various fruit and vegetable juices enriched with green and blue spirulina powder
Назив: Preliminary study on sensory acceptance of various fruit and vegetable juices enriched with green and blue spirulina powder
Аутори: Belović, Miona  ; Lazarević, (Gubić) Jasmina  ; Šimurina, Olivera  ; Radivojević, Goran  ; Penić, Mirjana; Đorđević, Marijana  ; Cvetković, Biljana  
Година: 2024
Публикација: UNIFood International Conference, 3, Beograd, Srbija, 2024, 28. jun - 29. jul
Издавач: Beograd, Srbija: University of Belgrade, Faculty of Agriculture
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7834-438-1 Претражи идентификатор
Колација: str. 130-130
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/926748
Извор метаподатака: (Preuzeto iz KNR-a) Cvetković, Biljana
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.