Резултати

еНаука >  Резултати >  EFFECTS OF PROTEOLYTICALLY-ACTIVE LACTOBACILLI STRAINS ON SOURDOUGH STARTER FERMENTATION PROCESS
Назив: EFFECTS OF PROTEOLYTICALLY-ACTIVE LACTOBACILLI STRAINS ON SOURDOUGH STARTER FERMENTATION PROCESS
Аутори: Stevanović, Dušan  ; Terzić Vidojević, Amarela  ; Hadnađev, Miroslav  ; Dapčević Hadnađev, Tamara  ; Tomić, Jelena  ; Popović, Nikola  
Остала ауторства: Pešić, Mirjana; Stanojević, Slađana
Година: 2024
Публикација: INTERNATIONAL UNIFood Conference
Издавач: Belgrade : University, Faculty of Agriculture
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7834-438-1 Претражи идентификатор
Колација: vol. 3 str. 33-33
URI: https://imagine.imgge.bg.ac.rs/handle/123456789/2416
https://imagine.imgge.bg.ac.rs/handle/123456789/2496
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/926860
Пројекат: ReTRA - Reviving Traditional Breadmaking Processes through Innovative Approaches
Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200042 (Univerzitet u Beogradu, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo)
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Creative Commons лиценца