Назив: | EFFECTS OF PROTEOLYTICALLY-ACTIVE LACTOBACILLI STRAINS ON SOURDOUGH STARTER FERMENTATION PROCESS |
Аутори: | Stevanović, Dušan ; Terzić Vidojević, Amarela ; Hadnađev, Miroslav ; Dapčević Hadnađev, Tamara ; Tomić, Jelena ; Popović, Nikola  |
Остала ауторства: | Pešić, Mirjana; Stanojević, Slađana |
Година: | 2024 |
Публикација: | INTERNATIONAL UNIFood Conference |
Издавач: | Belgrade : University, Faculty of Agriculture |
Тип резултата: | Конференцијски рад |
ISBN: | 978-86-7834-438-1 Претражи идентификатор |
Колација: | vol. 3 str. 33-33 |
URI: | https://imagine.imgge.bg.ac.rs/handle/123456789/2416 https://imagine.imgge.bg.ac.rs/handle/123456789/2496 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/926860 |
Пројекат: | ReTRA - Reviving Traditional Breadmaking Processes through Innovative Approaches Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200042 (Univerzitet u Beogradu, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo) |
М-категорија: | |