Резултати

еНаука >  Резултати >  Isolation of dietary fibers from soy hull and incorporation in novel gluten free cookies
Назив: Isolation of dietary fibers from soy hull and incorporation in novel gluten free cookies
Аутори: Knežević-Jugović, Zorica  ; Culetu, Alina; Antov, Mirjana  ; Perović, Milica  ; Bilbie, Catalin; Gazikalović, Ivana  ; Luković, Nevena  
Година: 2024
Публикација: Book of Abstracts: The 3rd International UNIFood Conference, UNIFood2024 Conference, Belgrade, June 28-29, 2024
Издавач: Belgrade: University of Belgrade, Faculty of Agriculture
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7834-438-1 Претражи идентификатор
Колација: str. 159-159
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/927757
http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/7561
URL: https://unifood.rect.bg.ac.rs/files/Book_of_Abstarcts_Unifood-2024.pdf
Пројекат: EUREKA E! 13082 BIOFLOSBAKE-LAVGLU
Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200135 (Univerzitet u Beogradu, Tehnološko-metalurški fakultet)
Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200287 (Inovacioni centar Tehnološko-metalurškog fakulteta u Beogradu doo)
Ministry of Research, Innovation and Digitization, CNCS/CCCDI-UEFISCDI, project number PN-III-P3-3.5-EUK-2019-0163
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Creative Commons лиценца