Назив: | Isolation of dietary fibers from soy hull and incorporation in novel gluten free cookies |
Аутори: | Knežević-Jugović, Zorica ; Culetu, Alina; Antov, Mirjana ; Perović, Milica ; Bilbie, Catalin; Gazikalović, Ivana ; Luković, Nevena |
Година: | 2024 |
Публикација: | Book of Abstracts: The 3rd International UNIFood Conference, UNIFood2024 Conference, Belgrade, June 28-29, 2024 |
Издавач: | Belgrade: University of Belgrade, Faculty of Agriculture |
Тип резултата: | Конференцијски рад |
ISBN: | 978-86-7834-438-1 Претражи идентификатор |
Колација: | str. 159-159 |
URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/927757 http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/7561 |
URL: | https://unifood.rect.bg.ac.rs/files/Book_of_Abstarcts_Unifood-2024.pdf |
Пројекат: | EUREKA E! 13082 BIOFLOSBAKE-LAVGLU Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200135 (Univerzitet u Beogradu, Tehnološko-metalurški fakultet) Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200287 (Inovacioni centar Tehnološko-metalurškog fakulteta u Beogradu doo) Ministry of Research, Innovation and Digitization, CNCS/CCCDI-UEFISCDI, project number PN-III-P3-3.5-EUK-2019-0163 |
М-категорија: | |