Rezultati

eNauka >  Rezultati >  The influence of lyophilization on liposomal particles with silymarin
Naziv: The influence of lyophilization on liposomal particles with silymarin
Autori: Karkad, Amjed; Batinić, Petar; Milošević, Milena; Pirković, Andrea  ; Onjia, Antonije; Marinković, Aleksandar; Jovanović, Aleksandra A.  
Godina: 2024
Publikacija: 3rd UNIFood International Conference – UNIFood2024, Belgrade, Serbia
Izdavač: University of Belgrade - Faculty of Agriculture , Belgrade, Serbia
Tip rezultata: Konferencijski rad
ISBN: 978-86-7834-438-1 Pretraži identifikator
Kolacija: str. 76-76
URI: https://phaidrabg.bg.ac.rs/o:34252
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/928008
URL: https://unifood.rect.bg.ac.rs/files/Book_of_Abstarcts_Unifood-2024.pdf
M-kategorija: 
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.

Pronađi DOI


Google ScholarTM

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.