Резултати

еНаука >  Резултати >  The influence of lyophilization on liposomal particles with silymarin
Назив: The influence of lyophilization on liposomal particles with silymarin
Аутори: Karkad, Amjed; Batinić, Petar; Milošević, Milena; Pirković, Andrea  ; Onjia, Antonije; Marinković, Aleksandar; Jovanović, Aleksandra A.  
Година: 2024
Публикација: 3rd UNIFood International Conference – UNIFood2024, Belgrade, Serbia
Издавач: University of Belgrade - Faculty of Agriculture , Belgrade, Serbia
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7834-438-1 Претражи идентификатор
Колација: str. 76-76
URI: https://phaidrabg.bg.ac.rs/o:34252
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/928008
URL: https://unifood.rect.bg.ac.rs/files/Book_of_Abstarcts_Unifood-2024.pdf
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.