Резултати

еНаука >  Резултати >  PhInd database – Polyphenol content in agri-food by-products and trends in extraction technologies: A critical review
Назив: PhInd database – Polyphenol content in agri-food by-products and trends in extraction technologies: A critical review
Аутори: Teslić, Nemanja  ; Pojić, Milica  ; Stupar, Alena  ; Mandić, Anamarija  ; Mišan, Aleksandra  ; Pavlić, Branimir  
Година: 2024
Публикација: Food Chemistry
ISSN: 0308-8146 Food Chemistry Претражи идентификатор
Издавач: Elsevier
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 458 str. 140474-140474
DOI: 10.1016/j.foodchem.2024.140474
WoS-ID: 001278602100001
Scopus-ID: 2-s2.0-85199159125
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/928377
Извор метаподатака: (Preuzeto iz KNR-a) Teslić, Nemanja
М-категорија: 
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности

1
SCOPUSTM
1
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.