Резултати
еНаука >
Резултати >
PhInd database – Polyphenol content in agri-food by-products and trends in extraction technologies: A critical review
Назив: | PhInd database – Polyphenol content in agri-food by-products and trends in extraction technologies: A critical review | Аутори: | Teslić, Nemanja ; Pojić, Milica ; Stupar, Alena ; Mandić, Anamarija ; Mišan, Aleksandra ; Pavlić, Branimir | Година: | 2024 | Публикација: | Food Chemistry | ISSN: | 0308-8146 Food Chemistry Претражи идентификатор | Издавач: | Elsevier | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 458 str. 140474-140474 | DOI: | 10.1016/j.foodchem.2024.140474 | WoS-ID: | 001278602100001 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85199159125 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/928377 | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz KNR-a) Teslić, Nemanja | М-категорија: | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
1
SCOPUSTM
SCOPUSTM
1
WEB OF SCIENCETM
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.