Резултати

еНаука >  Резултати >  Valorization of selected plant extracts as functional ingredients in fermented beverages
Назив: Valorization of selected plant extracts as functional ingredients in fermented beverages
Аутори: Petrović, Jovana  ; Carević, Tamara  ; Ivanov, Marija  ; Milinčić, Danijel; Pešić, Mirjana; Ćirić, Ana  
Остала ауторства: Pešić, Mirjana; Stanojević, Slađana
Година: 2024
Публикација: Book of abstracts: The 3rd International UNIFood Conference: UNIFood2024 Conference; 2024 Jun 28-29; Belgrade, Serbia
Издавач: Belgrade: University of Belgrade, Faculty of Agriculture
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7834-438-1 Претражи идентификатор
Колација: str. 121
VBS COBISS 147592713
URI: http://radar.ibiss.bg.ac.rs/handle/123456789/6922
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/929017
Пројекат: The Science and Technology Development programe– Research projects of the Republic of Serbia and the People's Republic of China (Contract No. 451-02- 1236/2023-05)
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.