Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Valorization of selected plant extracts as functional ingredients in fermented beverages
Naziv: Valorization of selected plant extracts as functional ingredients in fermented beverages
Autori: Petrović, Jovana  ; Carević, Tamara  ; Ivanov, Marija  ; Milinčić, Danijel; Pešić, Mirjana; Ćirić, Ana  
Ostala autorstva: Pešić, Mirjana; Stanojević, Slađana
Godina: 2024
Publikacija: Book of abstracts: The 3rd International UNIFood Conference: UNIFood2024 Conference; 2024 Jun 28-29; Belgrade, Serbia
Izdavač: Belgrade: University of Belgrade, Faculty of Agriculture
Tip rezultata: Konferencijski rad
ISBN: 978-86-7834-438-1 Pretraži identifikator
Kolacija: str. 121
VBS COBISS 147592713
URI: http://radar.ibiss.bg.ac.rs/handle/123456789/6922
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/929017
Projekat: The Science and Technology Development programe– Research projects of the Republic of Serbia and the People's Republic of China (Contract No. 451-02- 1236/2023-05)
M-kategorija: 
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.

Pronađi DOI


Google ScholarTM

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.