Резултати

еНаука >  Резултати >  Phenolic composition and antioxidant potential of dry sweet cherry fruits.
Назив: Phenolic composition and antioxidant potential of dry sweet cherry fruits.
Аутори: Vasić, Dušan; Katanić Stanković, Jelena; Srećković, Nikola; Mitrović, Olga  ; Boškov, Đorđe; Milatović, Dragan  ; Popović-Đorđević, Jelena
Година: 2024
Публикација: Book of Abstracts: The 3rd International UNIFood Conference, UNIFood2024 Conference, 28-29th June, Beograd, Serbia
Издавач: Belgrade : University of Belgrade, Faculty of Agriculture
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7834-438-1 Претражи идентификатор
Колација: str. 151-151
URI: https://refri.institut-cacak.org/handle/123456789/891
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/929475
Пројекат: Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200215 (Institut za voćarstvo, Čačak)
Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200116 (Univerzitet u Beogradu, Poljoprivredni fakultet)
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.