Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Phenolic composition and antioxidant potential of dry sweet cherry fruits.
Naziv: Phenolic composition and antioxidant potential of dry sweet cherry fruits.
Autori: Vasić, Dušan; Katanić Stanković, Jelena; Srećković, Nikola; Mitrović, Olga  ; Boškov, Đorđe; Milatović, Dragan  ; Popović-Đorđević, Jelena
Godina: 2024
Publikacija: Book of Abstracts: The 3rd International UNIFood Conference, UNIFood2024 Conference, 28-29th June, Beograd, Serbia
Izdavač: Belgrade : University of Belgrade, Faculty of Agriculture
Tip rezultata: Konferencijski rad
ISBN: 978-86-7834-438-1 Pretraži identifikator
Kolacija: str. 151-151
URI: https://refri.institut-cacak.org/handle/123456789/891
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/929475
Projekat: Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200215 (Institut za voćarstvo, Čačak)
Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200116 (Univerzitet u Beogradu, Poljoprivredni fakultet)
M-kategorija: 
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.

Pronađi DOI


Google ScholarTM

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.