Резултати
еНаука >
Резултати >
The Effects of the Characteristics of Catering Establishments and Their Managers on the Offering of Dishes Prepared with Traditional Food Products in Bačka Region, Serbia

Назив: | The Effects of the Characteristics of Catering Establishments and Their Managers on the Offering of Dishes Prepared with Traditional Food Products in Bačka Region, Serbia | Аутори: | Šmugović, Stefan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2024 | Публикација: | Sustainability | ISSN: | 2071-1050![]() ![]() |
Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 16 br. 17 str. 7450-7450 | DOI: | 10.3390/su16177450 | WoS-ID: | 001311371800001 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85204146752& | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/933651 https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=137949&source=eNauka&language=en |
Извор метаподатака: | (Preuzeto iz CrossRef-a) Marić, Aleksandar | М-категорија: | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.