Резултати

еНаука >  Резултати >  A step towards zero waste food processing: using soybean and maize by-products in functional foods
Назив: A step towards zero waste food processing: using soybean and maize by-products in functional foods
Аутори: Nikolić, Valentina  ; Simić, Marijana  ; Žilić, Slađana  ; Perić, Vesna  ; Milovanović, Danka; Sarić, Beka  ; Srdić, Jelena  
Година: 2024
Публикација: Natural sciences in the dialogue of generations - The National Conference with International Participation, edition VII, September 12-13, Chisinau, Republic of Moldova, 2024, Book of Abstracts
Издавач: Chisinau : Moldova State University
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-9975-62-756-6 Претражи идентификатор
Колација: str. 93
URI: http://rik.mrizp.rs/handle/123456789/1432
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/933865
Пројекат: Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200040 (Institut za kukuruz 'Zemun polje', Beograd-Zemun)
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Creative Commons лиценца