Резултати
еНаука >
Резултати >
A step towards zero waste food processing: using soybean and maize by-products in functional foods

Назив: | A step towards zero waste food processing: using soybean and maize by-products in functional foods | Аутори: | Nikolić, Valentina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2024 | Публикација: | Natural sciences in the dialogue of generations - The National Conference with International Participation, edition VII, September 12-13, Chisinau, Republic of Moldova, 2024, Book of Abstracts | Издавач: | Chisinau : Moldova State University | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-9975-62-756-6![]() ![]() |
Колација: | str. 93 | URI: | http://rik.mrizp.rs/handle/123456789/1432 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/933865 |
Пројекат: | Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200040 (Institut za kukuruz 'Zemun polje', Beograd-Zemun) | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |