Резултати
еНаука >
Резултати >
Dietary exposure assessment to mycotoxins from traditional meat products in Croatia
Назив: | Dietary exposure assessment to mycotoxins from traditional meat products in Croatia | Аутори: | Lesic, Tina; Hengl, Brigita; Vulic, Ana; Vahcic, Nada; Kudumija, Nina; Kos, Ivica; Milicevic, Dragan R ; Pleadin, Jelka | Година: | 2025 | Публикација: | FOOD CONTROL | ISSN: | 0956-7135 Food Control Претражи идентификатор | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 167 str. 110829-110829 | DOI: | 10.1016/j.foodcont.2024.110829 | WoS-ID: | 001301761500001 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85201707239 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/934291 | Пројекат: | Croatian Science Foundation under the project "Mycotoxins in traditional Croatian meat products: molecular identification of mycotoxin-producing moulds and consumerexposure assessment" [IP-2018-01-9017] | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz Nasi u WoS) | М-категорија: | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.