Резултати

еНаука >  Резултати >  Dietary exposure assessment to mycotoxins from traditional meat products in Croatia
Назив: Dietary exposure assessment to mycotoxins from traditional meat products in Croatia
Аутори: Lesic, Tina; Hengl, Brigita; Vulic, Ana; Vahcic, Nada; Kudumija, Nina; Kos, Ivica; Milicevic, Dragan R  ; Pleadin, Jelka
Година: 2025
Публикација: FOOD CONTROL
ISSN: 0956-7135 Food Control Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 167 str. 110829-110829
DOI: 10.1016/j.foodcont.2024.110829
WoS-ID: 001301761500001
Scopus-ID: 2-s2.0-85201707239
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/934291
Пројекат: Croatian Science Foundation under the project "Mycotoxins in traditional Croatian meat products: molecular identification of mycotoxin-producing moulds and consumerexposure assessment" [IP-2018-01-9017]
Извор метаподатака: (Preuzeto iz Nasi u WoS)
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.