Резултати

еНаука >  Резултати >  Authentication of honey through chemometric methods based on FTIR spectroscopy and physicochemical parameters
Назив: Authentication of honey through chemometric methods based on FTIR spectroscopy and physicochemical parameters
Аутори: Cherigui, Samir; Chikhi, Ilyas; Dergal, Faycal; Chaker, Hanane; Belaid, Boumedyen; Matic-Bujagic, Ivana V ; Muselli, Alain
Година: 2024
Публикација: JOURNAL OF FOOD MEASUREMENT AND CHARACTERIZATION
ISSN: 2193-4126 Journal of Food Measurement and Characterization Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 18 br. 6 str. 4653-4664
DOI: 10.1007/s11694-024-02521-x
WoS-ID: 001207687800001
Scopus-ID: 2-s2.0-85191164207
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/937781
Пројекат: DGRSDT-MESRS in Algeria
Извор метаподатака: (Preuzeto iz Nasi u WoS)
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

7
SCOPUSTM
7
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.