Резултати

еНаука >  Резултати >  Meat Color, Marbling, and the Evaluation of Defects in Beef and Pork at the Point of Purchase
Назив: Meat Color, Marbling, and the Evaluation of Defects in Beef and Pork at the Point of Purchase
Аутори: Simunovic, Sara  ; Tomasevic, Igor B  ; Djordjevic, Vesna Z; Baltic, Tatjana  ; Simunovic, Stefan  ; Ciric, Jelena  ; Djekic, Ilija V  
Година: 2024
Публикација: APPLIED SCIENCES-BASEL
ISSN: 2076-3417 Applied Sciences-Basel Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 14 br. 15 str. 6797-6797
DOI: 10.3390/app14156797
WoS-ID: 001287110100001
Scopus-ID: 2-s2.0-85200916864
URI: https://unilib.phaidrabg.rs/o:6624
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/938222
Пројекат: Ministry of Science, Technological Development, and Innovation of the Republic of Serbia [451-03-66/2024-03/200050]
Извор метаподатака: (Preuzeto iz Nasi u WoS)
М-категорија: 
21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21

2
SCOPUSTM
2
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.