Резултати

еНаука >  Резултати >  A Review of New Materials and Methods Used in the Production of Protein-Based Fat Replacers for the Food Industry
Назив: A Review of New Materials and Methods Used in the Production of Protein-Based Fat Replacers for the Food Industry
Аутори: Stožinić, Milica  ; Lončarević, Ivana  ; Pajin, Biljana  ; Zarić, Danica  ; Nikolić, Ivana  ; Šojić, Branislav  ; Petrović, Jovana  
Година: 2024
Публикација: Processes
ISSN: 2227-9717 Processes Претражи идентификатор
Издавач: MDPI
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 12 br. 10 str. Article number 2208
DOI: 10.3390/pr12102208
WoS-ID: 001341937600001
Scopus-ID: 2-s2.0-85207343694
URI: https://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/7892
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/942001
Извор метаподатака: (Preuzeto iz CrossRef-a) Stožinić, Milica
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.