Резултати
еНаука >
Резултати >
A Review of New Materials and Methods Used in the Production of Protein-Based Fat Replacers for the Food Industry

Назив: | A Review of New Materials and Methods Used in the Production of Protein-Based Fat Replacers for the Food Industry | Аутори: | Stožinić, Milica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2024 | Публикација: | Processes | ISSN: | 2227-9717![]() ![]() |
Издавач: | MDPI | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 12 br. 10 str. Article number 2208 | DOI: | 10.3390/pr12102208 | WoS-ID: | 001341937600001 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85207343694 | URI: | https://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/7892 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/942001 |
Извор метаподатака: | (Preuzeto iz CrossRef-a) Stožinić, Milica | М-категорија: | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.