Резултати

еНаука >  Резултати >  Consumer acceptability evaluation of new cookie type with dehydrated celery root addition
Назив: Consumer acceptability evaluation of new cookie type with dehydrated celery root addition
Ispitivanje stavova potrošača u vezi nove vrste keks proizvoda sa dodatkom dehidriranog korena celera
Аутори: Filipović, Vladimir  ; Filipović, Jelena  ; Nićetin, Milica  ; Košutić, Milenko  ; Đalović, Ivica  ; Živančev, Dragan  
Година: 2024
Публикација: Proceedings / 28th International Eco-Conference, 13th Safe Food, 25-27 September 2024, Novi Sad, Serbia
Издавач: Novi Sad : Ecological Movement of Novi Sad
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-83177-61-5 Претражи идентификатор
Колација: str. 259-266
URI: https://fiver.ifvcns.rs/handle/123456789/4919
http://fiver.ifvcns.rs/handle/123456789/4919
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/942389
Пројекат: APV 000882147/2024: The development of an innovative type of cereal biscuits and its' prospects on the AP Vojvodina market, financed by the Provincial Secretariat for Higher Education and Scientific Research, AP Vojvodina
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Creative Commons лиценца