Резултати

еНаука >  Резултати >  Phenolic Compounds' Stability in Reduced-Calorie Plum Spread Fortified with Freeze-Dried Plum Pomace: Effects of Processing Techniques and Pasteurization
Назив: Phenolic Compounds' Stability in Reduced-Calorie Plum Spread Fortified with Freeze-Dried Plum Pomace: Effects of Processing Techniques and Pasteurization
Аутори: Bajić, Aleksandra  ; Pezo, Lato  ; Mastilović, Jasna  ; Mišan, Aleksandra  ; Cvetković, Biljana  ; Kovač, Renata  ; Stupar, Alena  ; Samek, Dragana Ubiparip  ; Djordjević, Marijana  
Година: 2024
Публикација: Food and Bioproducts Processing
ISSN: 0960-3085 Food and Bioproducts Processing Претражи идентификатор
Издавач: Elsevier
Тип резултата: Научни чланак
DOI: 10.1016/j.fbp.2024.10.016
WoS-ID: 001351559900001
Scopus-ID: 2-s2.0-85207955108
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/943153
Извор метаподатака: (Preuzeto iz CrossRef-a) Stupar, Alena
М-категорија: 
21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21

1
SCOPUSTM
1
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.