Резултати
еНаука >
Резултати >
Phenolic Compounds' Stability in Reduced-Calorie Plum Spread Fortified with Freeze-Dried Plum Pomace: Effects of Processing Techniques and Pasteurization

Назив: | Phenolic Compounds' Stability in Reduced-Calorie Plum Spread Fortified with Freeze-Dried Plum Pomace: Effects of Processing Techniques and Pasteurization | Аутори: | Bajić, Aleksandra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2024 | Публикација: | Food and Bioproducts Processing | ISSN: | 0960-3085![]() ![]() |
Издавач: | Elsevier | Тип резултата: | Научни чланак | DOI: | 10.1016/j.fbp.2024.10.016 | WoS-ID: | 001351559900001 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85207955108 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/943153 | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz CrossRef-a) Stupar, Alena | М-категорија: | 21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21 |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.