Резултати
еНаука >
Резултати >
Gastronomic Identity Factors in the Function of Sustainable Gastronomy: A Case Study of Tourist Destinations in the Republic of Serbia and Bosnia and Herzegovina
Назив: | Gastronomic Identity Factors in the Function of Sustainable Gastronomy: A Case Study of Tourist Destinations in the Republic of Serbia and Bosnia and Herzegovina | Аутори: | Paunic, Maja B; Kalenjuk-Pivarski, Bojana M; Tesanovic, Dragan V; Novakovic, Dragana ![]() ![]() |
Година: | 2024 | Публикација: | SUSTAINABILITY | ISSN: | 2071-1050![]() ![]() |
Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 16 br. 19 str. 8493-8493 | DOI: | 10.3390/su16198493 | WoS-ID: | 001332894700001 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85206446328 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/943751 | Пројекат: | Provincial Secretariat for Higher Education and Scientific Research [000528478 2024 09418 003 000 000 001/1] |
Извор метаподатака: | (Preuzeto iz Nasi u WoS) | М-категорија: | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.