Резултати

еНаука >  Резултати >  Agronomic and biochemical properties of autumn garlic from IFVCNS collection
Назив: Agronomic and biochemical properties of autumn garlic from IFVCNS collection
Аутори: Glogovac, Svetlana  ; Gvozdanović-Varga, Jelica; Kiprovski, Biljana  ; Trkulja, Dragana  ; Brbaklić, Ljiljana  ; Kondić-Špika, Ankica  
Година: 2024
Публикација: e-Abstract book, 5th International Congress "Food Technology, Quality and Safety - FoodTech 2024", 16-18 October 2024, Novi Sad
Издавач: Novi Sad : University of Novi Sad, Institute of Food Technology in Novi Sad
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-063-6 Претражи идентификатор
Колација: str. 174-174
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/943923
https://fiver.ifvcns.rs/handle/123456789/4963
http://fiver.ifvcns.rs/handle/123456789/4963
Пројекат: Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200032 (Naučni institut za ratarstvo i povrtarstvo, Novi Sad)
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Creative Commons лиценца