Назив: | Valorisation of Blackcurrant Pomace by Extraction of Pectin-Rich Fractions: Structural Characterization and Evaluation as Multifunctional Cosmetic Ingredient |
Аутори: | Ćorović, Marija ; Petrov Ivanković, Anja ; Milivojević, Ana ; Veljković, Milica ; Simović, Milica ; López-Revenga, Paula; Montilla, Antonia; Moreno, Francisco Javier; Bezbradica, Dejan  |
Година: | 2024 |
Публикација: | Polymers |
ISSN: | 2073-4360 Polymers Претражи идентификатор |
Издавач: | MDPI |
Тип резултата: | Научни чланак |
Колација: | vol. 16 br. 19 str. 2779 |
DOI: | 10.3390/polym16192779 |
WoS-ID: | 001332485700001 |
Scopus-ID: | 2-s2.0-85206495883 |
PMID: | 39408490 |
PMCID: | PMC11478554 |
URI: | https://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/7684 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/944225 http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/7684 |
Пројекат: | Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200135 (Univerzitet u Beogradu, Tehnološko-metalurški fakultet) Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200287 (Inovacioni centar Tehnološko-metalurškog fakulteta u Beogradu doo) PrIntPrEnzy - Prebiotics for functional food and bioactive cosmetics produced in intensified enzymatic processes TwinPrebioEnz - Twinning for intensified enzymatic processes for production of prebiotic-containing functional food and bioactive cosmetics PID 2021-123862OB-I00 funded by MCIN/AEI/10.13039/501100011033 |
М-категорија: | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |