Резултати
еНаука >
Резултати >
Categorization of food based on vitamin K-content for preventing acenocoumarol-food interactions

Назив: | Categorization of food based on vitamin K-content for preventing acenocoumarol-food interactions | Аутори: | Pinter, Damir; Jovičić, Bata Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2024 | Публикација: | International Congress Food Technology, Quality and Safety, 5, Novi Sad, Srbija, 2024, 16. okt - 18. okt | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7994-063-6![]() ![]() |
Колација: | str. 140-140 | DOI: | 10.5281/zenodo.14024815 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/944275 | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz KNR-a) Milošević, Nataša | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.