Резултати

еНаука >  Резултати >  Categorization of food based on vitamin K-content for preventing acenocoumarol-food interactions
Назив: Categorization of food based on vitamin K-content for preventing acenocoumarol-food interactions
Аутори: Pinter, Damir; Jovičić, Bata Jelena  ; Milanović, Maja  ; Milošević, Nataša  
Година: 2024
Публикација: International Congress Food Technology, Quality and Safety, 5, Novi Sad, Srbija, 2024, 16. okt - 18. okt
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-063-6 Претражи идентификатор
Колација: str. 140-140
DOI: 10.5281/zenodo.14024815
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/944275
Извор метаподатака: (Preuzeto iz KNR-a) Milošević, Nataša
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.