Резултати

еНаука >  Резултати >  Assessment of rheological properties of carp feed mixtures with different protein sources using mixolab
Назив: Assessment of rheological properties of carp feed mixtures with different protein sources using mixolab
Аутори: Ilić, Petar  ; Banjac, Vojislav  ; Hadnađev, Miroslav  ; Pojić, Milica  ; Vidosavljević, Strahinja  ; Stojkov, Viktor  ; Tiwari, Brijesh
Година: 2024
Публикација: International Congress "Food Technology, Quality and Safety – FoodTech 2024", 1, Novi Sad, Srbija, 2024, 15. okt - 15. okt
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-063-6 Претражи идентификатор
Колација: str. 86-86
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/945608
Извор метаподатака: (Preuzeto iz KNR-a) Vidosavljević, Strahinja
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.