Резултати
еНаука >
Резултати >
Sustainability in protein extraction: from source to technology – a case study of faba bean protein

Назив: | Sustainability in protein extraction: from source to technology – a case study of faba bean protein | Аутори: | Dapčević, Hadnađev Tamara ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2024 | Публикација: | International Congress Food Technology, Quality and Safety, 5, Novi Sad, Srbija, 2024, 16. okt - 18. okt | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7994-063-6![]() ![]() |
Колација: | str. 316 | VBS COBISS ![]() | 155106313 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/945881 | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz KNR-a) Maravić, Nikola | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.