Резултати

еНаука >  Резултати >  Sustainability in protein extraction: from source to technology – a case study of faba bean protein
Назив: Sustainability in protein extraction: from source to technology – a case study of faba bean protein
Аутори: Dapčević, Hadnađev Tamara  ; Maravić, Nikola  ; Tomić, (Mihić) Jelena  ; Marić, Aleksandar  ; Šalgo, Milica; Vraneš, Milan  ; Hadnađev, Miroslav  
Година: 2024
Публикација: International Congress Food Technology, Quality and Safety, 5, Novi Sad, Srbija, 2024, 16. okt - 18. okt
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-063-6 Претражи идентификатор
Колација: str. 316
VBS COBISS 155106313
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/945881
Извор метаподатака: (Preuzeto iz KNR-a) Maravić, Nikola
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.