Резултати

еНаука >  Резултати >  Editorial: Fermented foods: characterization of the autochthonous microbiota
Назив: Editorial: Fermented foods: characterization of the autochthonous microbiota
Аутори: Saavedra, Maria José; Laranjo, Marta; Grujović, Mirjana Ž.  ; Alves-Barroco, Cinthia; Semedo-Lemsaddek, Teresa
Година: 2024
Публикација: Frontiers in Industrial Microbiology
ISSN: 2813-7809 Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 2
DOI: 10.3389/finmi.2024.1504209
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/946986
Извор метаподатака: (Preuzeto iz CrossRef-a) Grujović, Mirjana
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.