Резултати

еНаука >  Резултати >  Reološke osobine tretiranog i infestiranog brašna određene glutopikom
Назив: Reološke osobine tretiranog i infestiranog brašna određene glutopikom
The rheological properties of treated and infested dough determined by glutopeak
Аутори: Perišić, Vesna  ; Rajičić, Vera  ; Vukajlović, Filip  ; Šević, Biljana  ; Vreva, Mujo; Stojiljković, Jelena  ; Perišić, Vladimir  
Година: 2024
Публикација: Zbornik izvoda : Nacionalni naučni skup sa međunarodnim učešem Biotehnologija i savremeni pristup gajenju i oplemenjivanju bilja, Smederevska Palanka 2024, 6. novembar
Издавач: Smederevska Palanka : Institut za povrtarstvo
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-89177-07-7 Претражи идентификатор
Колација: str. 118-121
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/947615
https://RIVeC.institut-palanka.rs/handle/123456789/980
Пројекат: Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200383 (Univerzitet u Nišu, Poljoprivredni fakultet, Kruševac)
Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200216 (Institut za povrtarstvo, Smederevska Palanka)
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Creative Commons лиценца