Резултати

Назив: | Reološke osobine tretiranog i infestiranog brašna određene glutopikom The rheological properties of treated and infested dough determined by glutopeak |
Аутори: | Perišić, Vesna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2024 | Публикација: | Zbornik izvoda : Nacionalni naučni skup sa međunarodnim učešem Biotehnologija i savremeni pristup gajenju i oplemenjivanju bilja, Smederevska Palanka 2024, 6. novembar | Издавач: | Smederevska Palanka : Institut za povrtarstvo | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-89177-07-7![]() ![]() |
Колација: | str. 118-121 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/947615 https://RIVeC.institut-palanka.rs/handle/123456789/980 |
Пројекат: | Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200383 (Univerzitet u Nišu, Poljoprivredni fakultet, Kruševac) Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200216 (Institut za povrtarstvo, Smederevska Palanka) |
М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |