Резултати

еНаука >  Резултати >  Application of cold pressing process to develop potential functional and sensory acceptable red beet microgreens-apple beverage: total phenolic content and antioxidant properties
Назив: Application of cold pressing process to develop potential functional and sensory acceptable red beet microgreens-apple beverage: total phenolic content and antioxidant properties
Аутори: Belošević, Spasoje  ; Milinčić, Danijel  ; Salević Lević, Ana  ; Lević, Steva  ; Marković, Jovana  ; Marjanović, Stefan  ; Đorđević, Verica; Pešić, Mirjana  ; Nedović, Viktor  
Година: 2024
Публикација: 21st International Conference on Thermal Science and Engineering of Serbia
Издавач: Faculty of Mechanical Engineering in Niš
Тип резултата: Остало
ISBN: 978-86-6055-191-9 Претражи идентификатор
Колација: str. 69-69
URI: https://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/7169
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/948236
Пројекат: FUNPRO - Functional products based on goat's milk proteins and bioactive compounds extracted from grape pomace and edible mushrooms
MultiPromis - Multifunctional leaf protein and assembled nanocarrier structures delivered by enzyme technology
Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200116 (Univerzitet u Beogradu, Poljoprivredni fakultet)
Извор метаподатака: (Preuzeto iz ORCID-a) Marković, Jovana
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.