Резултати
еНаука >
Резултати >
Encapsulated horseradish leaf juice: A potential alternative to synthetic antioxidants in mayonnaise production

Назив: | Encapsulated horseradish leaf juice: A potential alternative to synthetic antioxidants in mayonnaise production | Аутори: | Marković, Jovana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2024 | Публикација: | 3rd International UNIFood Conference | Издавач: | University of Belgrade - Faculty of Agriculture, 6 Nemanjina street 11080 Zemun -Belgrade | Тип резултата: | Остало | ISBN: | 978-86-7834-438-1![]() ![]() |
Колација: | str. 119-119 | URI: | https://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/7107 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/948248 |
Пројекат: | Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200116 (Univerzitet u Beogradu, Poljoprivredni fakultet) | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz ORCID-a) Marković, Jovana | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.