Резултати

еНаука >  Резултати >  Encapsulated horseradish leaf juice: A potential alternative to synthetic antioxidants in mayonnaise production
Назив: Encapsulated horseradish leaf juice: A potential alternative to synthetic antioxidants in mayonnaise production
Аутори: Marković, Jovana  ; Salević Jelić, Ana  ; Belošević, Spasoje  ; Pejić, Lazar  ; Rabrenović, Biljana  ; Lević, Steva  ; Nedović, Viktor  ; Mihajlović, Dragana  
Година: 2024
Публикација: 3rd International UNIFood Conference
Издавач: University of Belgrade - Faculty of Agriculture, 6 Nemanjina street 11080 Zemun -Belgrade
Тип резултата: Остало
ISBN: 978-86-7834-438-1 Претражи идентификатор
Колација: str. 119-119
URI: https://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/7107
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/948248
Пројекат: Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200116 (Univerzitet u Beogradu, Poljoprivredni fakultet)
Извор метаподатака: (Preuzeto iz ORCID-a) Marković, Jovana
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.