Резултати

еНаука >  Резултати >  Horseradish leaf by-product: a natural antioxidant in mayonnaise production
Назив: Horseradish leaf by-product: a natural antioxidant in mayonnaise production
Аутори: Marković, Jovana  ; Salević Jelić, Ana  ; Belošević, Spasoje  ; Pejić, Lazar  ; Đorđević, Verica; Rabrenović, Biljana  ; Lević, Steva  ; Nedović, Viktor  ; Mihajlović, Dragana  
Година: 2024
Публикација: 5th International Congress “Food Technology, Quality and Safety – FoodTech 2024”
Издавач: University of Novi Sad, Institute of Food Technology in Novi Sad, Bulevar cara Lazara 1 21000 Novi Sad Republic of Serbia
Тип резултата: Остало
ISBN: 978-86-7994-063-6 Претражи идентификатор
Колација: str. 34-34
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/950234
https://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/7118
Пројекат: Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200116 (Univerzitet u Beogradu, Poljoprivredni fakultet)
Извор метаподатака: (Preuzeto iz ORCID-a) Marković, Jovana
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.