Назив: | Effect of melatonin treatment during vinification on total phenolic content and antioxidant activity of moldova wine |
Аутори: | Đorđević, Neda ; Todorović Vukotić, Nevena ; Nastasijević, Branislav ; Perić, Ivana ; Živković, Mirjana ; Pejić, Snežana ; Pajović, Snežana  |
Година: | 2024 |
Публикација: | 8 FDSQ : 8th Workshop: Food and Drug Safety and Quality : Proceedings |
Издавач: | Belgrade : Vinča Institute of Nuclear Sciences - National Institute of the Republic of Serbia |
Тип резултата: | Конференцијски рад |
ISBN: | 978-86-7306-173-3 Претражи идентификатор |
Колација: | str. 190-193 |
DOI: | 10.46793/8FDSQ.PD3DJ |
URI: | https://cer.ihtm.bg.ac.rs/handle/123456789/8166 https://vinar.vin.bg.ac.rs/handle/123456789/14085 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/950951 |
Пројекат: | Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200017 (Univerzitet u Beogradu, Institut za nuklearne nauke Vinča, Beograd-Vinča) Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200026 (Univerzitet u Beogradu, Institut za hemiju, tehnologiju i metalurgiju - IHTM) |
М-категорија: | |