Резултати
еНаука >
Резултати >
Comparison of dark and milk cocoa toppings produced by a five-roll mill and a ball mill

Назив: | Comparison of dark and milk cocoa toppings produced by a five-roll mill and a ball mill Poređenje tamnih i mlečnih kakao preliva proizvedenih uz upotrebu petovaljka i kugličnog mlina |
Аутори: | Stožinić, Milica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2024 | Публикација: | Food and Feed Research | ISSN: | 2217-5369![]() ![]() |
Издавач: | Novi Sad: University of Novi Sad, Scientific Institute of Food Technology | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | br. 00 str. 59-59 | DOI: | 10.5937/ffr0-52953 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/953139 | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz CrossRef-a) Stožinić, Milica | М-категорија: | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.