Резултати

еНаука >  Резултати >  Comparison of dark and milk cocoa toppings produced by a five-roll mill and a ball mill
Назив: Comparison of dark and milk cocoa toppings produced by a five-roll mill and a ball mill
Poređenje tamnih i mlečnih kakao preliva proizvedenih uz upotrebu petovaljka i kugličnog mlina
Аутори: Stožinić, Milica  ; Popović, Tijana; Lončarević, Ivana  ; Pajin, Biljana  ; Zarić, Danica  ; Nikolić, Ivana  ; Petrović, Jovana  
Година: 2024
Публикација: Food and Feed Research
ISSN: 2217-5369 Food and Feed Research Претражи идентификатор
Издавач: Novi Sad: University of Novi Sad, Scientific Institute of Food Technology
Тип резултата: Научни чланак
Колација: br. 00 str. 59-59
DOI: 10.5937/ffr0-52953
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/953139
Извор метаподатака: (Preuzeto iz CrossRef-a) Stožinić, Milica
М-категорија: 
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја

Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.