Резултати

еНаука >  Резултати >  Development of Functional Bread: Exploring the Nutritional, Bioactive and Microbial Potential of Carob (Ceratonia siliqua L.) Pulp Powder
Назив: Development of Functional Bread: Exploring the Nutritional, Bioactive and Microbial Potential of Carob (Ceratonia siliqua L.) Pulp Powder
Аутори: Zahorec, Jana  ; Šoronja-Simović, Dragana  ; Petrović, Jovana  ; Šereš, Zita  ; Pavlić, Branimir  ; Božović, Danica  ; Perović, Lidija  ; Martić, Nikola  ; Bulut, Sandra  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  
Година: 2024
Публикација: Processes
ISSN: 2227-9717 Processes Претражи идентификатор
Издавач: MDPI
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 12 br. 12 str. 2882-2882
DOI: 10.3390/pr12122882
WoS-ID: 001384052600001
Scopus-ID: 2-s2.0-85213249361
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/953140
Пројекат: by Ministry of Science, Technological Development and Innovation of the Republic Serbia [451-03-66/2024-03/200134, 451-03-65/2024-03/200134]
Ministry of Science, Technological Development and Innovation of the Republic Serbia
Извор метаподатака: (Preuzeto iz CrossRef-a) Božović, Danica
М-категорија: 
22M22 - Међународни часопис категорије M22

2
SCOPUSTM
2
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.