Резултати
еНаука >
Резултати >
Development of Functional Bread: Exploring the Nutritional, Bioactive and Microbial Potential of Carob (Ceratonia siliqua L.) Pulp Powder

Назив: | Development of Functional Bread: Exploring the Nutritional, Bioactive and Microbial Potential of Carob (Ceratonia siliqua L.) Pulp Powder | Аутори: | Zahorec, Jana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2024 | Публикација: | Processes | ISSN: | 2227-9717![]() ![]() |
Издавач: | MDPI | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 12 br. 12 str. 2882-2882 | DOI: | 10.3390/pr12122882 | WoS-ID: | 001384052600001 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85213249361 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/953140 | Пројекат: | by Ministry of Science, Technological Development and Innovation of the Republic Serbia [451-03-66/2024-03/200134, 451-03-65/2024-03/200134] Ministry of Science, Technological Development and Innovation of the Republic Serbia |
Извор метаподатака: | (Preuzeto iz CrossRef-a) Božović, Danica | М-категорија: | 22M22 - Међународни часопис категорије M22 |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.