Резултати

еНаука >  Резултати >  Conventional vs. Organically Produced Honey-Are There Differences in Physicochemical, Nutritional and Sensory Characteristics?
Назив: Conventional vs. Organically Produced Honey-Are There Differences in Physicochemical, Nutritional and Sensory Characteristics?
Аутори: Stanojevic, Sladjana P  ; Milincic, Danijel D  ; Smiljanic, Natasa; Pesic, Mirjana B  ; Nedic, Nebojsa M  ; Kolasinac, Stefan M  ; Dojcinovic, Biljana P  ; Dajic-Stevanovic, Zora P  ; Kostic, Aleksandar Z  
Година: 2024
Публикација: FOODS
ISSN: 2304-8158 Foods Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 13 br. 22 str. 3573-3573
DOI: 10.3390/foods13223573
WoS-ID: 001365063600001
Scopus-ID: 2-s2.0-85212083400
PMID: 39593989
PMCID: PMC11593316
URI: https://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/7302
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/953686
Пројекат: Fond za nauku Republike Srbije: 7744714
Fond za nauku Republike Srbije: 7750160
Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200026 (Univerzitet u Beogradu, Institut za hemiju, tehnologiju i metalurgiju - IHTM)
info:eu-repo/grantAgreement/MESTD/inst-2020/200116/RS//  
Извор метаподатака: (Preuzeto iz Nasi u WoS)
М-категорија: 
21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21

2
SCOPUSTM
2
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.