Резултати
еНаука >
Резултати >
Valorizing Grape Pomace: A Review of Applications, Nutritional Benefits, and Potential in Functional Food Development

Назив: | Valorizing Grape Pomace: A Review of Applications, Nutritional Benefits, and Potential in Functional Food Development | Аутори: | Kurćubić, Vladimir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2024 | Публикација: | Foods | ISSN: | 2304-8158![]() ![]() |
Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 13 br. 24 str. 4169-4169 | DOI: | 10.3390/foods13244169 | WoS-ID: | 001384348100001 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85213271251 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/954820 | Пројекат: | Ministry of Science, Technological Development and Innovation of the Republic of Serbia Faculty of Medicinal Sciences, University of Kragujevac [451-03-66/2024-03/200088] [451-03-65/2024-03/200116] [03/24] |
Извор метаподатака: | (Preuzeto iz CrossRef-a) Kurćubić, Vladimir | М-категорија: | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.